De productie van de Krachtsappen begint bij de telers. Als de oogst is binnengehaald, wordt bij Schulp het fruit verwerkt. Eerst wordt al het fruit onder toeziend oog van de kwaliteitsmedewerkers geïnspecteerd. Alleen het gezonde fruit wordt gewassen, fijngemalen en zorgvuldig geperst. Zo komt het natuurlijke sap vrij.

Daarna ondergaat het sap een korte warmtebehandeling waardoor het in een gesloten fles prima houdbaar is, maar ook de gezonde vitamines en mineralen behouden blijven. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de fles. En zo hoort het ook, vinden de sapmakers van Schulp. 

 

Echt sap is natuurtroebel en puur natuur. Het kwaliteits- en hygiënebeleid, dat van toepassing is op het gehele productieproces, is HACCP gecertificeerd. Daarnaast beschikt de Sap-perserij over zowel het SKAL als het EKO keurmerk. 

SKAL Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Het EKO keurmerk geeft aan dat de sappen gecontroleerd biologisch zijn en daarnaast geproduceerd worden in een bedrijf dat extra aandacht besteedt aan duurzaamheid. Met liefde voor de natuur en passie voor het fruit is Schulp zich bewust van al het goede dat het Hollandse land te bieden heeft. Daar is Schulp vanzelfsprekend zuinig op. Dit komt onder meer naar voren bij de bewuste keuzes die worden gemaakt (Lees meer over Maatschappij).

 

Terug naar over ons...